Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Scule ,Unelte si Accesorii Seturi si accesorii scule electrice Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)

Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)

  • Poza Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)
Cod produs:   4690EP20
Producator:   Redback
Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantia produselor cumparate pe Neomax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Neomax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :     0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj , BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus , BRD Finance )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia de Transport gratuit in Bucuresti si produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator

 

 


Citeste mai mult
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECÅ¢IA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conÈ™tienÈ›i de faptul că datele tale personale îÈ›i aparÈ›in, facem tot posibilul să stocăm în siguranță È™i să prelucrăm cu atenÈ›ie datele care sunt de natură să te identifice È™i pe care le pui la dispoziÅ£ia noastră. Punem cel mai mare preÈ› pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău È™i le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informaÈ›ii unor părÈ›i terÈ›e fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-È›i asigura protecÈ›ia datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice È™i procedurile de management intern, precum È™i măsurile de protecÈ›ie fizică a datelor pe care le stocăm. MulÈ›umim pentru interesul È™i susÈ›inerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0733.671.929
   Comentarii
Descriere Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)

Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)

Acumulator Li-ion 2Ah/40V pentru sculele de gradina Redback. Nu include incarcator.

Va mai recomandam produsele:

Acumulatorii Li-Ion Redback (LIFORCE) produsi de SAMSUNG SDI reprezinta una din cele mai bune variante disponibile pentru alimentarea sculelor de gradina. Acumulatorii Samsung si produsele Redback va ofera performante de ridicate, eficienta energetica, densitate de energie crescuta si durata indelungata de exploatare. Alte avantaje ale acestor acumulatori sunt timpul de descarcare foarte indelungat (atunci cand produsul nu este utilizat) si lipsa efectului de memorie (ii puteti incarca oricand fara a fi nevoiti sa faceti ciclul incarcare/descarcare uzual in cazul acumulatorilor traditionali pe NiCd sau NiMH).

Sistemul de acumulatori Redback (SAMSUNG SDI) consta in posibilitatea de a alege unul din cei 3 acumulatori de putere diferita: 2Ah, 4Ah sau 6Ah. Oricare dintre acestia se potriveste la orice scula Redback. Practic cu un singur acumulator puteti alimenta, pe rand, orice scula Redback.

Avantaje:
Greutate si dimensiuni reduse fata de acumulatorii traditionali
Indicator LED cu trei nivele care indica stadiul real de incarcare
Monitorizare electronica individuala a celulelor acumulatorului pentru a extinde durata de viata a acestuia cu pana la 30%
Foarte usor de folosit - intra si iese cu usurinta din incarcator
    
Date tehnice:
Capacitate: 2 Ah
Tensiune: 40 V
Brand: Samsung
Greutate: 0.9Kg

Comentarii Acumulator Li-Ion Samsung SDI Liforce EP20 (2.0Ah/40V)
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   33782lei cu TVA
  Taxa verde inclusa
Alege perioada de creditare:
~49.44 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
x