Produs adaugat in cosul de cumparaturi

Atomizor Ruris A102

 • Poza Atomizor Ruris A102
 • Poza Atomizor Ruris A102
 • Poza Atomizor Ruris A102
 • Poza Atomizor Ruris A102
 • Poza Atomizor Ruris A102

Cod produs:   10262014
Producator:   Ruris
Ruris
Ruris

Despre noi

Am apărut din dorinţa de mai bine, am crescut prin eforturi susţinute şi evoluăm prin deschidere spre viitor.
Istoria noastră începe în anul 1993, cand ne-am înfiinÅ£at, având capital 100% românesc.
Primul utilaj proiectat ÅŸi fabricat la Craiova a fost motosapa RURIS 550H,650H. A fost inovaÅ£ia cu care am câÅŸtigat încrederea clienÅ£ilor noÅŸtri ÅŸi care ne-a motivat să îmbogăţim sortimentul de utilaje concepute. 
RURIS, prin echipa sa de ingineri de producÅ£ie, a identificat parametrii superiori pentru fiecare dintre utilajele concepute. 
Astfel, la începutul anului 2015 portofoliul nostru deÅ£inea un număr de 50 de motoutilaje, pentru ca în 2016 acesta să fie aproape dublat.
Cătălin Stroe, Directorul General RURIS a adunat în jurul său o echipă de profesioniÅŸti, oameni de valoare, cu viziune ÅŸi pregătiÅ£i pentru a face din RURIS o companie cu TRUP ÅžI SUFLET ROMÂNESC.
De peste 20 de ani suntem investiÅ£i cu încrederea clienÅ£ilor care achiziÅ£ionează produse marca RURIS. 
Acest fapt reprezintă o responsabilitate pentru noi, ÅŸi, în acest sens, vom dezvolta în continuare proiecte ambiÅ£ioase, care să satisfacă ÅŸi cele mai exigente cerinÅ£e.
Pentru realizarea acestora, colaborăm cu firme prestigioase din lume, utilizăm componente de cea mai bună calitate.
Totodata, am agreat parteneriate de vânzare cu mari companii internaÅ£ionale de profil.


Partener Autorizat Ruris

Partener autorizat Ruris

Verifica stoc

Verifica stoc  !

 • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
 • Fax: 021 444.32.21
 • E-mail: contact@neomax.ro
 • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantia produselor cumparate pe Neomax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Neomax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :   0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj , BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus , BRD Finance )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia de Transport gratuit in Bucuresti si produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator

 

 


Citeste mai mult
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECÅ¢IA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conÈ™tienÈ›i de faptul că datele tale personale îÈ›i aparÈ›in, facem tot posibilul să stocăm în siguranță È™i să prelucrăm cu atenÈ›ie datele care sunt de natură să te identifice È™i pe care le pui la dispoziÅ£ia noastră. Punem cel mai mare preÈ› pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău È™i le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informaÈ›ii unor părÈ›i terÈ›e fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-È›i asigura protecÈ›ia datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice È™i procedurile de management intern, precum È™i măsurile de protecÈ›ie fizică a datelor pe care le stocăm. MulÈ›umim pentru interesul È™i susÈ›inerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0733.671.929
   Comentarii
Descriere Atomizor Ruris A102

Folosit cu succes în pomicultură, horticultură, deratizare, atomizorul Ruris A102 rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente din care este construit. Materialul plastic al bazinului ÅŸi tubului deflector rezistă la orice tip de substanÅ£e chimice ÅŸi fungicide folosite în pomicultură, tocmai pentru ca utilizatorii Ruris să poată mări gama de aplicare a tratamentelor în combaterea dăunătorilor sau pentru protecÅ£ia plantelor.

Atomizorul are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluÅ£iei. Avantajul competitiv al atomizorului Ruris A102 este tubul deflector, care are în dotarea standard cilindrul rotativ pentru formarea jetului elicoidal ÅŸi astfel stropirea este naturală prin aplicarea totală a 99% din soluÅ£ie pe toată suprafaÅ£a fructelor, frunzelor etc. Fără acest sistem de formare al jetului de soluÅ£ie în formă elicoidală (spirală), plantele sunt stropite parÅ£ial iar tratatmentul nu îÅŸi face efectul. Atomizoarele Ruris protejează 99% orice tip de plantă ÅŸi poate fi efectuată toată gama de tratamente. Un alt avantaj competitiv îl reprezintă dotarea de serie a Atomizoarelor Ruris cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atât granulaÅ£ii solide cât ÅŸi prafuri. Modul de acÅ£ionare a turaÅ£iei motorului se face în mod controlat cu ajutorului mânerului multifuncÅ£ional. Beneficiul utilizatorilor Ruris este că nu trebuie să cheltuiască pentru accesorizarea oferită de Ruris, iar serviciile ÅŸi calitatea produselor sunt recomandarea noastră.

Pasi si pornire Atomizor Ruris

 

Montaj Atomizor Ruris

 

Va mai recomandam produsele:

 • ModelRURIS A102
 • MotorTEZ
 • Ciclu de funcÅ£ionare2 timpi
 • Putere motor2.9 CP
 • Capacitate cilindrică42 cmc
 • Sistem de aprindereElectronic
 • PornireManuală
 • CombustibilBenzină fără plumb
 • Capacitate rezervor1.4l
 • Consum mediu carb.1 l/h
 • Amestec carburant25 ml ulei/ litru de benzină
 • Rezervor soluÅ£ie14l
 • Trepte de pulverizare4 (ceaţă, picătură, jet)
 • Viteză de refulare100Km/h
 • Tip jet stropirePicătură/ceaţă
 • Dist. max. stropire oriz.12m
 • Dist. max. stropire vert.7m
 • Greutate12,5 kg
Comentarii Atomizor Ruris A102
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   499lei cu TVA
Alege perioada de creditare:
~65.55 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Galerie video pentru Atomizor Ruris A102
Montaj Atomizor Ruris Pasi si pornire Atomizor Ruris
x