Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Scule ,Unelte si Accesorii Scule Electrice Masini Slefuit Makita BO5031 Masina DE SLEFUIT 125MM 300W 1.3KG COLECTOR PRAF TUR.VAR

Makita BO5031 Masina DE SLEFUIT 125MM 300W 1.3KG COLECTOR PRAF TUR.VAR

 • Poza
Cod produs:   BO5031
Producator:   Makita
Makita
Makita

Fondată în 1915 ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.

Această evoluţie a fost posibilă prin perseverenţa cu care experţii companiei şi-au pus rSediu Makita Corporationesursele şi experienţa în serviciul fiecărui client.

Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar şi Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.

Producția se realizeaza în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania utilizânde-se cele mai avansate tehnologii și control al calității.

Makita EU

Începând cu 2007, una dintre cele mai noi şi puternic tehnologizate unităţi de producţie ale corporației o reprezintă Makita EU, aflată în România.

Istoria Makita are ca paralelă, de asemenea, și evoluția crescătoare a numărului de scule electrice portabile, încercând de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.

În acest an, corporația Makita sărbătoreşte 101 de ani de la înființare, perioada în

care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaștere internaţională.

 

 

Makita România a fost fondată în 2000 ca unic reprezentant pe piața din România al Corporației Makita.

 

Prin intermediul filialei locale, compania niponă perpetuează principiile şi valorile sale de bază, furnizând pe piața autohtonă o gamă extinsă de produse şi servicii, perfect adaptate caracteristicilor cererii locale.

 

Distribuţia se realizează prin intermediul unei reţele profesionale ce include peste 200 de parteneri, strategia pe termen mediu prevăzând consolidarea poziţiei societăţii pe piaţa românească.

 

Prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, Makita România își propune să devină principalul furnizor de scule electrice profesionale, scule pneumatice, mașini pentru păduri, parcuri și grădini, precum şi accesorii specifice acestora.

 


Dealer autorizat Makita

Verifica stoc

Verifica stoc  !

 • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
 • Fax: 021 444.32.21
 • E-mail: contact@neomax.ro
 • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantie Extinsa Makita 3 ani

CONDIȚIILE DE ÎNREGISTRARE A GARANȚIEI EXTINSE (VALABILA PENTRU ACHIZITIILE EFECTUATE INCEPAND CU 15.11.2018)

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

Garantia Extinsă si/sau Acumulatorul Gratuit se acordă doar în cazul completării informațiilor solicitate cu date complete și corecte (inclusiv incarcarea  documentului fiscal și a certificatului de garanție original emis de Makita România și primit odată cu achiziționarea mașinii). Neîndeplinirea acestor condiții va duce automat la invalidarea certificatului de garanție extinsă.

 

 1. Achiziţionarea de maşini şi accesorii electrice comercializate de Makita România SRL (aferente programelor Scule electrice pentru construcţii şi Păduri, Parcuri şi Grădini şi identificabile prin seria unică a produsului), prin Distribuitorii autorizati de pe teritoriul României (https://www.makita.ro/dealer-locator.html)
 2. Înregistrarea Seriei maşinii şi/sau a Acumulatorilor şi Încărcătoarelor în cadrul secţiunii dedicate Garanţiei Extinse* de pe site-ul www.makita.ro/3-ani-garantie, în termen maxim de 30 de zile calendaristice de la data documentului fiscal de achiziţie.
 3. Emiterea documentului de 3 ani garanţie.

*sunt excluse de la acordarea Garanţiei Extinse următoarele categorii de maşini:

 • Maşini cu motor termic
 • Maşini pneumatice şi compresoare
 • Aparate de măsură cu laser
 • Lanterne

Pentru masinile cu motor termic este obligatoriu cel putin o revizie anuala efectuata intr-un centru de service autorizat. Dovada reviziei este necesara la solicitarea garantei.

 

Încărcătoarele şi acumulatorii Li-ion (în limita a 500 de încărcări) beneficiaza de Garanţie Extinsa* de 24 luni indiferent dacă sunt achiziţionati ca echipare standard a maşinilor sau separat ca accesorii electrice.

 

Pentru a beneficia de Garanţia Extinsă*, utilizatorul final va prezenta Centrului Service cumulativ următoarele documente:

 

 1. Documentul fiscal de achiziţie.
 2. Garanţia Standard emisă de vânzător.
 3. Garanţia Extinsă - documentul emis la înregistrarea produsului pe www.makita.ro/3-ani-garantie

 

Lipsa oricărui document din cele de mai sus duce la invalidarea Garanţiei Extinse.

 

CONDIȚIILE GENERALE PRIVIND GARANȚIA PRODUSELOR MAKITA

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

 

 1. În cazul solicitărilor de garanție cumpărătorul are obligația de a prezenta Certificatul de garanție original, factura de achiziție și documentul de prelungire a garanției (daca este cazul).
 2. Datele de identificare ale produsului (model, serie de fabricație) trebuie sa fie identice cu cele înscrise în documentele însoțitoare.
 3. Lipsa datelor de identificare, datele incomplete sau modificările neautorizate din documente exclud în mod automat produsul de la acordarea garanției
 4. Perioada de garanție acordată de producător decurge de la data înscrisă în factura de achiziție.
 5. Garanția acordată produselor comercializate acoperă numai viciile ascunse de material sau manopera existente la momentul vânzării.
 6. Prin folosire, produsele sunt supuse unei uzuri normale, naturale, caracteristice sculelor din gama noastră iar ca urmare uzura aferentă nu este acoperită de garanție
 7. Garanția nu se acordă sau se poate pierde în urmatoarele cazuri:

- orice produs Makita fără marcajul CE sau care nu este un produs original Makita;

- defectele cauzate de folosirea produsului într-un mod neconform cu manualul de utilizare cu referire la utilizare defectuoasă, bruscare, neglijență, lipsă mentenanță, suprasolicitare, cadere, lovire, tensiune de utilizare neconformă specificațiilor produsului;

- defectele cauzate de folosirea unor accesorii consumabile sau atașabile care nu sunt originale Makita, nu sunt recomandate sau compatibile produsului;

- uzura normală sau deteriorarea elementelor aflate în componența produselor cauzate de utilizarea intesivă sau neglijență, precum bucșe, rulmenți, simeringuri, garnituri, oringuri, pistoane, segmenți, perii de carbon, mandrine, sisteme de fixare a accesoriilor, cabluri de alimentare, acumulatori, filtre de aer și combustibil, bujii, mânere, furtunuri, cabluri de tracțiune, startere, pinioane de lanț, lanțuri de tăiere, șine de ghidaj, capete cu fir (autocut) și altele asemenea;

- intervenții sau modificari neautorizate ale produselor;

- deteriorări de genul zgârieturilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile;

- lipsa posibilității de identificare a seriei produsului cauzată de deteriorarea etichetei sau lipsa acesteia;

- defectele cauzate motoarelor termice prin utilizarea de amestec combustibil necorespunzator;

- folosirea unor uleiuri de motor sau de amestec de calitate inferioară celor recomandate în manualul de instrucțiuni al produsului;

 1. Durata garanției se prelungeste cu perioada de timp necesară remedierii produsului.
 2. În cadrul perioadei de garanție remedierea trebuie efectuată într-o perioadă de timp ce nu trebuie să depășească 15 zile
 3. În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rand remedierea produsului sau înlocuirea acestuia, fără plată, cu excepția cazurilor când măsura nu este posibilă sau disproporționată.
 4. Producătorul/vânzătorul nu este răspunzător de daunele provocate produsului de fenomenele naturale, incendiu, neglijența în exploatare, deterioări mecanice abuzive.
 5. Operațiile de întreținere curățare, reglare, nu sunt acoperite de garanție

INFORMAȚII IMPORTANTE ȘI RECOMANDĂRI

 1. În vederea unei utilizări corecte și prevenirea deteriorărilor de orice fel, vă recomandăm să citiți manualul de instrucțiuni al produsului achiziționat.
 2. Manualul de instrucțiuni are un rol descriptiv, informativ și nu poate ține locul unei îndemânări și calificări adecvate.
 3. Motoarele mașinilor de tuns gazon se livrează fără ulei. Acesta trebuie achiziționat separat.
 4. Centrele de service pot avea autorizări specifice: SB – pentru scule pe benzină H – pentru motoare Honda
 5. B&S – pentru motoare Briggs & Stratton
 6. SE – pentru scule electrice
 7. Reparația și întrținerea mașinilor de tuns gazon echipate cu motor termic este asigurată numai prin centrele de service abilitate B&S sau H.
 8. Vă recomandăm să păstrați ambalajul produsului pentru situația când se impune predarea acestuia vânzătorului în vederea trimiterii către un centru de service.
 9. Makita Romania pune la dispoziția cumpărătorilor prin intermediul centrelor de service autorizate un serviciu de PRIMA PORNIRE MOTOUTILAJ. Scopul acestuia este instruirea și familiarizarea cu modul corect de exploatare și întreținere al produselor cu motor termic și este supus unor termene și condiții. Detalii – în secțiunea SERVICE.

ATENȚIE

 1. Reparațiile necorespunzătoare pot afecta securitatea și pot produce defecțiuni majore ale produselor. Pentru evitarea acestor situații trebuie ca toate operațiile de întreținere sau reparație să fie efectuate numai în centrele de service autorizate.
 2. Acceptul sau respingerea garanției unui produs este decisă numai în baza unei constatări temeinice efectuate într-un centru de service autorizat.

Informații pentru acumulatori

 1. Acumulatorii defecți pentru care se solicită înlocuirea în garanție trebuie însoțiți de documente de achiziție și garanție pe care să fie specificate tipul și seria de fabricație a acestora.
 2. În baza testării, vor fi acceptați pentru înlocuire numai acei acumulatori care nu depășesc un număr de 500 de cicluri de încărcare și care nu prezintă suprasolicitare, descărcare excesivă.
 3. Acumulatorii care prezintă urme de lovituri, fisuri, urme de contact cu lichide, modificări, nu sunt eligibili pentru garanție.

Recomandări

 1. Păstrați acumulatorii întotdeauna încărcați
 2. Evitați suprasolicitarea
 3. Evitați supradescărcarea
 4. Încărcați întotdeauna acumulatorii atunci cand observați scăderea puterii mașinii
 5. Nu depozitați acumulatorii în camere neîncălzite (garaje, magazii)
 6. Feriți de ploaie și umezeală
 7. Feriți de căldură excesivă
Garantia produselor cumparate pe Neomax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Neomax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :   0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj , BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus , BRD Finance )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia de Transport gratuit in Bucuresti si produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator

 

 


Citeste mai mult
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conștienți de faptul că datele tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să stocăm în siguranță și să prelucrăm cu atenție datele care sunt de natură să te identifice și pe care le pui la dispoziţia noastră. Punem cel mai mare preț pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-ți asigura protecția datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice și procedurile de management intern, precum și măsurile de protecție fizică a datelor pe care le stocăm. Mulțumim pentru interesul și susținerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
Credit Instant 100% Online de la TBI Credit

Totul e mai simplu cu un Credit Instant

 * Puteti folosi Chatul pentru a va ajuta un Operator Neomax in completarea cereri de Credit Online 

 


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0733.671.929
   Comentarii
Descriere Makita BO5031 Masina DE SLEFUIT 125MM 300W 1.3KG COLECTOR PRAF TUR.VAR
Masina de slefuit Makita BO5031 Avantaje in utilizare:Miner cauciucat ergonomic amplasat pentru o prindere sigură.Variator de turație pentru selectarea vitezei optime de lucru in funcție de aplicație.Posibilitatea de atașare a unui dispozitiv de aspirare.Caracteristici tehnice:Puterea absorbită: 300 WNumărul oscilațiilor: 4000-12000 osc/minDimensiunile hirtiei: 125 mmDiametrul talerului de șlefuit: 123 mmGreutatea conf.EPTA: 1,3 kg*Garantie: 12 luni pentru Persoane Juridice, 24 luni pentru Persoane Fizice
Comentarii Makita BO5031 Masina DE SLEFUIT 125MM 300W 1.3KG COLECTOR PRAF TUR.VAR
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   50095 lei cu TVA
  Taxa verde inclusa
Produsul nu se afla in stoc, contactati-ne pentru un echivalent
 
Ne gasiti si pe SICAP
Alege perioada de creditare:
~65.50 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
x