Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Scule ,Unelte si Accesorii Scule Electrice Masini Gaurit si Insurubat Makita DF457DWE Masina GAURIT/INSURUBAT 2 acumulatorLI-ION TIP G 18V 1.3Ah 42Nm
PROMOTII Stoc magazin PetShop PetShop Cosmetica Cosmetica Detergent Balsam Dezinfectant Degresant Desfundant Detergent Balsam Dezinfectant Degresant Desfundant Folie Hartie Pungi Saci Lavete Folie Hartie Pungi Saci Lavete Protectie si igiena Protectie si igiena PACHETE PROMO PACHETE PROMO Aparate de spalat cu presiune Aparate de spalat cu presiune Aromaterapie Aromaterapie Ceasuri Ceasuri Timer Timer Sudura si Taiere cu plasma Sudura si Taiere cu plasma Roboti pentru curatenie Roboti pentru curatenie Climatizare si Confort Climatizare si Confort Masini Cusut Masini Cusut Scule ,Unelte si Accesorii Scule ,Unelte si Accesorii Motosape Motocultoare Motosape Motocultoare Electrocasnice
Electrocasnice
Obiecte sanitare Obiecte sanitare Gradina si Padure Gradina si Padure Jucarii Jucarii Utilaje Agricole Utilaje Agricole Electronice Electronice Foto-Video Foto-Video IT si Office IT si Office Telefoane fixe si centrale telefonice Telefoane fixe si centrale telefonice Zootehnie Zootehnie Articole copii Articole copii Convectoare Convectoare Portbagaje Auto Portbagaje Auto Ingrijire personala Ingrijire personala Scule pentru instalatori Scule pentru instalatori Sisteme de pontaj si numarat banii Sisteme de pontaj si numarat banii Articole camping si gradina Articole camping si gradina Utilaje padure si gradina cu acumulator Utilaje padure si gradina cu acumulator Scule Pneumatice Scule Pneumatice Echipamente protectia muncii Echipamente protectia muncii Masini si utilaje pentru constructii Masini si utilaje pentru constructii Despicatoare lemne Despicatoare lemne Centrale Termice Centrale Termice Masini si utilaje de santier Masini si utilaje de santier Laptopuri Laptopuri GAMING GAMING Trambuline Trambuline Multifunctionale Multifunctionale Biciclete Ergometrice Biciclete Ergometrice Aparate de vaslit Aparate de vaslit Jocuri de masa Jocuri de masa Benzi de alergat Benzi de alergat Tablete Tablete Hartie igienica servetele si prosoape Hartie igienica servetele si prosoape Combatere daunatori Combatere daunatori Horeca Horeca

Makita DF457DWE Masina GAURIT/INSURUBAT 2 acumulatorLI-ION TIP G 18V 1.3Ah 42Nm 

Discount 41%
PROMOTII
Home Page
Stoc magazin
Pret initial:   87900 lei
Pret:   51500 lei cu TVA
Discount:   36400 lei
Pret redus valabil doar la comenzile online
Transport GRATUIT in Bucuresti
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

 • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
 • Fax: 021 444.32.21
 • E-mail: contact@neomax.ro
 • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantie Extinsa Makita 3 ani

CONDIȚIILE DE ÎNREGISTRARE A GARANȚIEI EXTINSE (VALABILA PENTRU ACHIZITIILE EFECTUATE INCEPAND CU 15.11.2018)

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

Garantia Extinsă si/sau Acumulatorul Gratuit se acordă doar în cazul completării informațiilor solicitate cu date complete și corecte (inclusiv incarcarea  documentului fiscal și a certificatului de garanție original emis de Makita România și primit odată cu achiziționarea mașinii). Neîndeplinirea acestor condiții va duce automat la invalidarea certificatului de garanție extinsă.

 

 1. Achiziţionarea de maşini şi accesorii electrice comercializate de Makita România SRL (aferente programelor Scule electrice pentru construcţii şi Păduri, Parcuri şi Grădini şi identificabile prin seria unică a produsului), prin Distribuitorii autorizati de pe teritoriul României (https://www.makita.ro/dealer-locator.html)
 2. Înregistrarea Seriei maşinii şi/sau a Acumulatorilor şi Încărcătoarelor în cadrul secţiunii dedicate Garanţiei Extinse* de pe site-ul www.makita.ro/3-ani-garantie, în termen maxim de 30 de zile calendaristice de la data documentului fiscal de achiziţie.
 3. Emiterea documentului de 3 ani garanţie.

*sunt excluse de la acordarea Garanţiei Extinse următoarele categorii de maşini:

 • Maşini cu motor termic
 • Maşini pneumatice şi compresoare
 • Aparate de măsură cu laser
 • Lanterne

Pentru masinile cu motor termic este obligatoriu cel putin o revizie anuala efectuata intr-un centru de service autorizat. Dovada reviziei este necesara la solicitarea garantei.

 

Încărcătoarele şi acumulatorii Li-ion (în limita a 500 de încărcări) beneficiaza de Garanţie Extinsa* de 24 luni indiferent dacă sunt achiziţionati ca echipare standard a maşinilor sau separat ca accesorii electrice.

 

Pentru a beneficia de Garanţia Extinsă*, utilizatorul final va prezenta Centrului Service cumulativ următoarele documente:

 

 1. Documentul fiscal de achiziţie.
 2. Garanţia Standard emisă de vânzător.
 3. Garanţia Extinsă - documentul emis la înregistrarea produsului pe www.makita.ro/3-ani-garantie

 

Lipsa oricărui document din cele de mai sus duce la invalidarea Garanţiei Extinse.

 

CONDIȚIILE GENERALE PRIVIND GARANȚIA PRODUSELOR MAKITA

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

 

 1. În cazul solicitărilor de garanție cumpărătorul are obligația de a prezenta Certificatul de garanție original, factura de achiziție și documentul de prelungire a garanției (daca este cazul).
 2. Datele de identificare ale produsului (model, serie de fabricație) trebuie sa fie identice cu cele înscrise în documentele însoțitoare.
 3. Lipsa datelor de identificare, datele incomplete sau modificările neautorizate din documente exclud în mod automat produsul de la acordarea garanției
 4. Perioada de garanție acordată de producător decurge de la data înscrisă în factura de achiziție.
 5. Garanția acordată produselor comercializate acoperă numai viciile ascunse de material sau manopera existente la momentul vânzării.
 6. Prin folosire, produsele sunt supuse unei uzuri normale, naturale, caracteristice sculelor din gama noastră iar ca urmare uzura aferentă nu este acoperită de garanție
 7. Garanția nu se acordă sau se poate pierde în urmatoarele cazuri:

- orice produs Makita fără marcajul CE sau care nu este un produs original Makita;

- defectele cauzate de folosirea produsului într-un mod neconform cu manualul de utilizare cu referire la utilizare defectuoasă, bruscare, neglijență, lipsă mentenanță, suprasolicitare, cadere, lovire, tensiune de utilizare neconformă specificațiilor produsului;

- defectele cauzate de folosirea unor accesorii consumabile sau atașabile care nu sunt originale Makita, nu sunt recomandate sau compatibile produsului;

- uzura normală sau deteriorarea elementelor aflate în componența produselor cauzate de utilizarea intesivă sau neglijență, precum bucșe, rulmenți, simeringuri, garnituri, oringuri, pistoane, segmenți, perii de carbon, mandrine, sisteme de fixare a accesoriilor, cabluri de alimentare, acumulatori, filtre de aer și combustibil, bujii, mânere, furtunuri, cabluri de tracțiune, startere, pinioane de lanț, lanțuri de tăiere, șine de ghidaj, capete cu fir (autocut) și altele asemenea;

- intervenții sau modificari neautorizate ale produselor;

- deteriorări de genul zgârieturilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile;

- lipsa posibilității de identificare a seriei produsului cauzată de deteriorarea etichetei sau lipsa acesteia;

- defectele cauzate motoarelor termice prin utilizarea de amestec combustibil necorespunzator;

- folosirea unor uleiuri de motor sau de amestec de calitate inferioară celor recomandate în manualul de instrucțiuni al produsului;

 1. Durata garanției se prelungeste cu perioada de timp necesară remedierii produsului.
 2. În cadrul perioadei de garanție remedierea trebuie efectuată într-o perioadă de timp ce nu trebuie să depășească 15 zile
 3. În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rand remedierea produsului sau înlocuirea acestuia, fără plată, cu excepția cazurilor când măsura nu este posibilă sau disproporționată.
 4. Producătorul/vânzătorul nu este răspunzător de daunele provocate produsului de fenomenele naturale, incendiu, neglijența în exploatare, deterioări mecanice abuzive.
 5. Operațiile de întreținere curățare, reglare, nu sunt acoperite de garanție

INFORMAȚII IMPORTANTE ȘI RECOMANDĂRI

 1. În vederea unei utilizări corecte și prevenirea deteriorărilor de orice fel, vă recomandăm să citiți manualul de instrucțiuni al produsului achiziționat.
 2. Manualul de instrucțiuni are un rol descriptiv, informativ și nu poate ține locul unei îndemânări și calificări adecvate.
 3. Motoarele mașinilor de tuns gazon se livrează fără ulei. Acesta trebuie achiziționat separat.
 4. Centrele de service pot avea autorizări specifice: SB – pentru scule pe benzină H – pentru motoare Honda
 5. B&S – pentru motoare Briggs & Stratton
 6. SE – pentru scule electrice
 7. Reparația și întrținerea mașinilor de tuns gazon echipate cu motor termic este asigurată numai prin centrele de service abilitate B&S sau H.
 8. Vă recomandăm să păstrați ambalajul produsului pentru situația când se impune predarea acestuia vânzătorului în vederea trimiterii către un centru de service.
 9. Makita Romania pune la dispoziția cumpărătorilor prin intermediul centrelor de service autorizate un serviciu de PRIMA PORNIRE MOTOUTILAJ. Scopul acestuia este instruirea și familiarizarea cu modul corect de exploatare și întreținere al produselor cu motor termic și este supus unor termene și condiții. Detalii – în secțiunea SERVICE.

ATENȚIE

 1. Reparațiile necorespunzătoare pot afecta securitatea și pot produce defecțiuni majore ale produselor. Pentru evitarea acestor situații trebuie ca toate operațiile de întreținere sau reparație să fie efectuate numai în centrele de service autorizate.
 2. Acceptul sau respingerea garanției unui produs este decisă numai în baza unei constatări temeinice efectuate într-un centru de service autorizat.

Informații pentru acumulatori

 1. Acumulatorii defecți pentru care se solicită înlocuirea în garanție trebuie însoțiți de documente de achiziție și garanție pe care să fie specificate tipul și seria de fabricație a acestora.
 2. În baza testării, vor fi acceptați pentru înlocuire numai acei acumulatori care nu depășesc un număr de 500 de cicluri de încărcare și care nu prezintă suprasolicitare, descărcare excesivă.
 3. Acumulatorii care prezintă urme de lovituri, fisuri, urme de contact cu lichide, modificări, nu sunt eligibili pentru garanție.

Recomandări

 1. Păstrați acumulatorii întotdeauna încărcați
 2. Evitați suprasolicitarea
 3. Evitați supradescărcarea
 4. Încărcați întotdeauna acumulatorii atunci cand observați scăderea puterii mașinii
 5. Nu depozitați acumulatorii în camere neîncălzite (garaje, magazii)
 6. Feriți de ploaie și umezeală
 7. Feriți de căldură excesivă
021 444.32.22 | 0733.671.929
comenzi@neomax.ro
Garantia produselor
Returnare produse
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro
Despre livrare
Politica de Confidentialitate
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Credit Instant 100% Online de la TBI Credit
Cod produs:   DF457DWE
Producator:   Makita
Makita
Makita

Fondată în 1915 ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.

Această evoluţie a fost posibilă prin perseverenţa cu care experţii companiei şi-au pus rSediu Makita Corporationesursele şi experienţa în serviciul fiecărui client.

Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar şi Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.

Producția se realizeaza în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania utilizânde-se cele mai avansate tehnologii și control al calității.

Makita EU

Începând cu 2007, una dintre cele mai noi şi puternic tehnologizate unităţi de producţie ale corporației o reprezintă Makita EU, aflată în România.

Istoria Makita are ca paralelă, de asemenea, și evoluția crescătoare a numărului de scule electrice portabile, încercând de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.

În acest an, corporația Makita sărbătoreşte 101 de ani de la înființare, perioada în

care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaștere internaţională.

 

 

Makita România a fost fondată în 2000 ca unic reprezentant pe piața din România al Corporației Makita.

 

Prin intermediul filialei locale, compania niponă perpetuează principiile şi valorile sale de bază, furnizând pe piața autohtonă o gamă extinsă de produse şi servicii, perfect adaptate caracteristicilor cererii locale.

 

Distribuţia se realizează prin intermediul unei reţele profesionale ce include peste 200 de parteneri, strategia pe termen mediu prevăzând consolidarea poziţiei societăţii pe piaţa românească.

 

Prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, Makita România își propune să devină principalul furnizor de scule electrice profesionale, scule pneumatice, mașini pentru păduri, parcuri și grădini, precum şi accesorii specifice acestora.

 


Ne gasiti si pe SICAP
Alege perioada de creditare:
~67.12 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Descriere produs
 

Makita DF457DWE Masina GAURIT/INSURUBAT 2 acumulatorLI-ION TIP G 18V 1.3Ah 42Nm

Masina de insurubat si gaurit cu acumulatori Makita DF457DWE

Caracteristici:

Capacitate acumulator (V/Ah ) : 18 /1.3
Timp de incarcare acumulator (min) : 60
Turatie in gol (rot/min) : 0-1,400 / 0-400
Deschidere mandrina (mm) : 1.5 -13
Capacitate de gaurire (mm) otel / lemn : 13 / 36
Trepte ambreiaj : 16+ 1
Moment de rotatie (Nm ) ridicat /scazut : 42 / 24
Frana electrica : Da
Trepte mecanice de viteza : 2
Turatie variabila: Da
Inversor de sens : Da
Greutate conform Epta :1.7 kg

• Controlul electronic al turatiei permite selectarea vitezei optime de lucru
• Mandrina rapida permite schimbarea usoara a accesoriilor
• Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicata
• Model compact si usor pentru o manevrabilitate ridicata
• Maner cauciucat moale pentru o prindere sigura si confort ridicat in utilizare

Componenta pachetului de livrare :
Masina DF457, acumulatori BL1813G (2 buc), incarcator DC18WA, protectie acumulator, bit combinat PH2-5, valiza de plastic pentru transport, manual de utilizare in limba romana.

Comentarii Makita DF457DWE Masina GAURIT/INSURUBAT 2 acumulatorLI-ION TIP G 18V 1.3Ah 42Nm
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!