Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Scule ,Unelte si Accesorii Scule Electrice Ciocane electrice Makita HR2470 CIOCAN Rotopercutor SDS-PLUS 780W 24mm 2.4J 3 FUNCTII

Makita HR2470 CIOCAN Rotopercutor SDS-PLUS 780W 24mm 2.4J 3 FUNCTII

  • Poza Makita HR2470 CIOCAN Rotopercutor  SDS-PLUS 780W 24mm 2.4J 3 FUNCTII. Poza 1
Cod produs:   HR2470
Producator:   Makita
Makita
Makita

Fondată în 1915 ca o companie producătoare ÅŸi vânzătoare de motoare electrice, corporaÅ£ia japoneză Makita a devenit lider mondial în producÅ£ia ÅŸi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice È™i maÈ™ini pentru păduri, parcuri È™i grădini.

Această evoluÅ£ie a fost posibilă prin perseverenÅ£a cu care experÅ£ii companiei ÅŸi-au pus rSediu Makita Corporationesursele ÅŸi experienÅ£a în serviciul fiecărui client.

Plasând inovaÅ£ia pe primul loc, Makita reuÅŸeÅŸte prin cercetare ÅŸi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienÅ£ilor săi. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar şi Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.

ProducÈ›ia se realizeaza în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia È™i Germania utilizânde-se cele mai avansate tehnologii È™i control al calității.

Makita EU

Începând cu 2007, una dintre cele mai noi ÅŸi puternic tehnologizate unităţi de producÅ£ie ale corporaÈ›iei o reprezintă Makita EU, aflată în România.

Istoria Makita are ca paralelă, de asemenea, È™i evoluÈ›ia crescătoare a numărului de scule electrice portabile, încercând de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.

În acest an, corporaÈ›ia Makita sărbătoreÅŸte 101 de ani de la înfiinÈ›are, perioada în

care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaștere internaţională.

 

 

Makita România a fost fondată în 2000 ca unic reprezentant pe piaÈ›a din România al CorporaÈ›iei Makita.

 

Prin intermediul filialei locale, compania niponă perpetuează principiile ÅŸi valorile sale de bază, furnizând pe piaÈ›a autohtonă o gamă extinsă de produse ÅŸi servicii, perfect adaptate caracteristicilor cererii locale.

 

DistribuÅ£ia se realizează prin intermediul unei reÅ£ele profesionale ce include peste 200 de parteneri, strategia pe termen mediu prevăzând consolidarea poziÅ£iei societăţii pe piaÅ£a românească.

 

Prin calitatea produselor ÅŸi serviciilor oferite, Makita România îÈ™i propune să devină principalul furnizor de scule electrice profesionale, scule pneumatice, maÈ™ini pentru păduri, parcuri È™i grădini, precum ÅŸi accesorii specifice acestora.

 


Dealer autorizat Makita

Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantia produselor cumparate pe Neomax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Neomax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :     0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj , BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus , BRD Finance )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia de Transport gratuit in Bucuresti si produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator

 

 


Citeste mai mult
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECÅ¢IA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conÈ™tienÈ›i de faptul că datele tale personale îÈ›i aparÈ›in, facem tot posibilul să stocăm în siguranță È™i să prelucrăm cu atenÈ›ie datele care sunt de natură să te identifice È™i pe care le pui la dispoziÅ£ia noastră. Punem cel mai mare preÈ› pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău È™i le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informaÈ›ii unor părÈ›i terÈ›e fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-È›i asigura protecÈ›ia datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice È™i procedurile de management intern, precum È™i măsurile de protecÈ›ie fizică a datelor pe care le stocăm. MulÈ›umim pentru interesul È™i susÈ›inerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0733.671.929
   Comentarii
Descriere Makita HR2470 CIOCAN Rotopercutor SDS-PLUS 780W 24mm 2.4J 3 FUNCTII

Ciocan rotopercutor Makita HR2470

Va mai recomandam produsele:

Avantaje în utilizare:
Portscula SDS-PLUS.
Sistemul de ghidare a mandrinei permite schimbarea ușoară a burghielor.
Trei moduri de operare: percuție, rotopercuție și rotație fără percuție.
TuraÈ›ia È™i cuplul funcÈ›iei "revers" este aceeaÈ™i ca È™i la rotaÈ›ie "înainte" prin folosirea unui bloc inversor compact.
Întrerupător È™i buton de blocare de dimensiuni mari, ce permite o acÈ›ionare facilă.
Durabilitate ridicată a mecanismului, motorului și periilor de carbon.

Caracteristici tehnice:
Puterea absorbită: 780 W
TuraÈ›ia în gol: 0 - 1.100 rpm
FrecvenÈ›a bătăilor in gol: 0 - 4.500 min‾¹
Energia de impact: 2,4 J
Diametrul găurii în beton Ø: 24 mm
Diametrul găurii în oÈ›el Ø: 13 mm
Diametrul găurii în lemn Ø: 32 mm
Greutatea conf.EPTA: 2,9 kg

Comentarii Makita HR2470 CIOCAN Rotopercutor SDS-PLUS 780W 24mm 2.4J 3 FUNCTII
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   636lei cu TVA
Alege perioada de creditare:
~78.97 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
x