Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Scule pentru instalatori Filetare si roluire tevi Masina filetat SUPERTRONIC 2 SE Rothenberger 56175 , putere 1.150 W , capacitate filetare max 2 ''

Masina filetat SUPERTRONIC 2 SE Rothenberger 56175 , putere 1.150 W , capacitate filetare max 2 ''

  • Poza Masina filetat SUPERTRONIC 2 SE Rothenberger 56175 , putere 1.150 W , capacitate filetare max 2
Cod produs:   56175
Producator:   Rothenberger
Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantia produselor cumparate pe Neomax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Neomax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :     0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Cum platesc produsele cumparate pe Neomax.ro

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj , BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus , BRD Finance )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia de Transport gratuit in Bucuresti si produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator

 

 


Citeste mai mult
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conștienți de faptul că datele tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să stocăm în siguranță și să prelucrăm cu atenție datele care sunt de natură să te identifice și pe care le pui la dispoziţia noastră. Punem cel mai mare preț pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-ți asigura protecția datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice și procedurile de management intern, precum și măsurile de protecție fizică a datelor pe care le stocăm. Mulțumim pentru interesul și susținerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
Credit Instant 100% Online de la TBI Credit

Totul e mai simplu cu un Credit Instant

 * Puteti folosi Chatul pentru a va ajuta un Operator Neomax in completarea cereri de Credit Online 

 


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0733.671.929
   Comentarii
Descriere Masina filetat SUPERTRONIC 2 SE Rothenberger 56175 , putere 1.150 W , capacitate filetare max 2 ''

SUPERTRONIC 2 SE este o masina de filetat stationara / mobila de la Rothenberger cod 56175. Masina de filetat de la Rothenberger Supetronic 2 se este ideala pentru realizarea rapida si usoara a unor filete precise, sigure, conform normelor, pentru tevi si nipluri. Supetronc 2 se este o masina fiabila si de incredere la utilizari continue pana la 4” . Ideala pentru filetari mobile sau stationare atat in atelier cât si pe santier, lucruri caznice sau industriale de service si reparatii, in industria producãtoare de tevi precum si in instalatiile sanitare sau de încalzire fac din Masina de filetat Supetronic 2 se de la Rothenberger o alegere potrivita pentru profesionisti . Cap de filetat universal (manual sau automat). 56175 de la Rothenberger are o directionare precisa a tevii prin capul de filetat. Uzura minima si ghidarea precisa a universalului fac din masina de filetat 56175 de la Rothenberger un ehipament economic . Aliniere axiala rapida a tevii. Prindere sigura în bacuri, imposibil ca teava sa alunece. Debavurare facilã.

Va mai recomandam produsele:

SPECIFICATII

Tip Masina Filetat Electrica
Diametrul maxim 2
Putere ( W ) 1.150
Greutate ( Kg ) 68
Comentarii Masina filetat SUPERTRONIC 2 SE Rothenberger 56175 , putere 1.150 W , capacitate filetare max 2 ''
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   13730 lei cu TVA
Pret special:   11535lei cu TVA
Discount:   2195.00 lei
Pret redus valabil doar la comenzile online
Pretul special expira in:
Alege perioada de creditare:
~1146.85 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
Transport GRATUIT in Bucuresti
x